Роботодавцям: резюме слуХачів

Пропонуємо увазі роботодавців інформацію про резюме слухачів курсів Центра Сертифікованого Навчання «IT-Центр», які володіють навичками роботи в системах «1С:Підприємство» та «BAS».
Якщо Вас зацікавила інформація - зв'яжіться з нашими співробітниками (розділ "Контакти") . За погодженням із слухачем - будуть надані контактні дані.

Бухгалтер

РЕЄСТРАЦІЙНИЙ НОМЕР: 004-2020

КУРСИ НАВЧАННЯ:
Ведення бухгалтерського і податкового обліку в прикладному рішенні "Управління торговим підприємством для України";

Вік: 55 років.

ОСВІТА І КВАЛІФІКАЦІЇ:

З 1982р. по 1985р.: Запорізький гідроенергетичний технікум. Спеціальність: гідроенергетичне будівництво;

З 1987р. по 1990р.: Одеський будівельний інститут. Спеціальність: будівництво гідроенергостанцій;

2001р.: Навчально-виробничий центр "Кадри". Курс "Бухгалтерський облік";

З 2017р. по теперешній час: Семінари "Публічні закупівлі в системі "Prozorro".

ДОСВІД РОБОТИ:

З лист. 2006р. по теперешній час: ТОВ "ДЕНТАЛ ДЕПО ЗАПОРІЖЖЯ". Посада: бухгалтер.

ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ І ЗНАННЯ: "1С:Підприємство" (конфігурація "Управління торговим підприємством для України"), оформлення первинної документації, робота з банківськими документами і клієнт-банком, знання програми "1С:Підприємство" (версія 7.7, версія 8.х), M.E.Dоc, робота в системі "Prozorro" - тендерна документація, введення управлінського обліку на підприємстві, робота з документами зовнішньоекономічної діяльності (ЗЕД), досвід роботи у створенні підприємства з нуля, робота з ключовими особами компаній та укладання договорів, впевнений користувач Microsoft Office, Internet.

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:

Я відповідальна і уважна людина, поважаю чужу думку - йду на компроміси, але при цьому можу відстоювати свою точку зору. Подобаються цифри і все, що з ними пов'язано. До роботи ставлюся з максимальною віддачею.

Інспектор з кадрів, спеціаліст кадрової служби, менеджер з персоналу

РЕЄСТРАЦІЙНИЙ НОМЕР: 003-2020

КУРС НАВЧАННЯ: Використання прикладного рішення "Зарплата і управління персоналом для України".

ПІБ: Шевель Лариса Василівна.

Вік: 53 роки.

ОСВІТА І КВАЛІФІКАЦІЇ:

2005р.: Інститут підготовки кадрів державної служби зайнятості України. Спеціальність: психологія;

2019р.: ТОВ "Навчальний центр "Безпека праці". Курс: "Навчання з питань охорони праці посадових осіб і спеціалістів";

2019р.: ТОВ "Центр професійної освіти та консалтингу". Курс: "Кадрове діловодство. HR–менеджер: рекрутинг".

ДОСВІД РОБОТИ:

З вер. 2018р. по черв. 2019 р.: Запорізький обласний центр зайнятості. Посада: завідувач сектором активної підтримки безробітних Правобережного відділу сприяння зайнятості Запорізького міського центру зайнятості;

З черв. 1999р. по серп. 2018р.: Запорізький обласний центр зайнятості. Посада: провідний спеціаліст з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Правобережного районного центру зайнятості м. Запоріжжя.

ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ І ЗНАННЯ:

"1С:Підприємство" (конфігурація "Зарплата і управління персоналом для України"), знання КЗпП, кадрового діловодства, розробка посадових інструкцій.

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:

Відповідальність, готовність до навчання, пізнання новин в управлінні персоналом, здатність цілісно охоплювати свою діяльнісну ситуацію, комунікабельність, позитивний настрій на виконання поставленої задачі.

Інспектор з кадрів, спеціаліст кадрової служби, менеджер з персоналу

РЕЄСТРАЦІЙНИЙ НОМЕР: 002-2020

ПІБ: Щербаков Сергій Сергійович.

Вік: 32 роки.

ОСВІТА І КВАЛІФІКАЦІЇ:

З січ. 2006р. по лют. 2011р.: Хмельницький національний університет. Спеціальність: інформаційні технології проектування.

З вер. 2011р. по лист. 2012р.: Запорізька державна інженерна академія. Спеціальність: менеджмент організацій і адміністрування;

Лист. 2010р.: Благодійний фонд «Відкритий світ». Семінар: "Бізнес-школа лідерства та менеджменту";

З лист. 2010р. по бер. 2011р.: ТОВ "Позитивгруп". Курс: "Школа бізнес-тренерів".

2018р.: ФОП "Сержантов С.О.". Посада: менеджер з інтернет-реклами;

З 2012р. по 2018р.: ФОП "Щербаков С.С.".

ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ І ЗНАННЯ:

"1С:Підприємство" (конфігурація "Зарплата і управління персоналом для України"),  знання КЗпП, Microsoft Office , ABBYY FineReader.

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:

Відповідальність, логічний склад розуму, вміння працювати з великою кількістю інформації.

Оператор "1С:Підприємство"

РЕЄСТРАЦІЙНИЙ НОМЕР: 001-2020

КУРС НАВЧАННЯ: Управлінський облік і планування в прикладному рішенні "Управління торговим підприємством для України".

ПІБ: Юрій.

Вік: 40 років.

ДОСВІД РОБОТИ:

З бер. 2009р. по квіт. 2020р.: продавець-консультант у магазині роздрібної торгівлі (оформлення торгових операцій: рух товарів на протязі дня, інвентаризація, рух грошових коштів, формування звітності).

ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ І ЗНАННЯ:

"1С:Підприємство" (конфігурація "Управління торговим підприємством для України"); робота з касовим апаратом, терміналом; оформлення та обробка замовлень покупців.
Наявність водійського посвідчення – категорія В (досвід керування 22 роки).

Відповідальність, чесність, стресостійкість.