BAS Управління торгівлею

Використання прикладного рішення "Управління торгівлею" (редакція 3.2)

54 академічні години
bas, курси bas, навчання bas, управління торгівлею, курсы bas, обучение bas

Конфігурація "BAS Управління торгівлею": Business automation software for trade management, редакція 3.2, реліз 3.2.23.2 від 04.08.2021.

Курс орієнтований на управлінців, керівників підрозділів, менеджерів, працівників облікових служб, торгових представників, операторів, комірників, які бажають вдосконалити свої навички роботи в програмі "BAS Управління торгівлею" в рамках оперативного та управлінського обліку і досконально розібратися з:
  • Налаштуваннями програми для автоматизованого ведення обліку у відповідності з вимогами законодавства та корпоративними стандартами підприємства;
  • Особливостями заповнення нормативно-довідкової інформації в рамках кожної підсистеми обліку;
  • Функціональністю документообігу підсистем:
    • Управління купівлями;
    • Управління складом та запасами, доставкою та перевезенням;
    • Управління ціновою політикою підприємства: узгодження цін під управлінням бізнес-процесу, застосування знижок і націнок під час продажу, зберігання інформації про ціни конкурентів і постачальників, формування прайс-листа;
    • Управління продажами;
    • Управління відносинами з покупцями та постачальниками (CRM);
    • Управління фінансами: готівкові та безготівкові грошові кошти, еквайринг, конвертація валют, контроль лімітів за статтями руху грошових коштів, платіжний календар та ін.;
    • Система планування: плани продажів, плани купівель, планування руху грошових коштів;
    • Визначення фінансових результатів (прибутку, збитків) за підприємством загалом та у розрізі напрямків діяльності;
    • Моніторинг та аналіз показників діяльності підприємства.
  • Виконанням вимог регламентованого обліку: ПДВ і податкові документи, єдиний податок, акциз;
  • Побудовою звітності для всіх рівнів структури підприємства: оперативні звіти для функціональних відділів, управлінська звітність. Окрема увага приділяється налаштуванням звітів;
  • Сервісними механізмами програми: настройка резервного копіювання, групова зміна реквізитів, проведення документів, вилучення відмічених об’єктів, пошук і вилучення дублів, коригування регістрів, журнал реєстрації та ін.

• Сертифікований методичний підручник (друковане видання, містить теоретичний і практичний матеріал);
  • Свідоцтво про закінчення курсу єдиного зразку "Спілка Автоматизаторів Бізнесу".

курси 1с:підприємство запорожье, курсы BAS, обучение 1С:Підприємство, управління торгівлею, оператор 1С:Підприємство

обучение 1С:Підприємство, курсы bas, 1С:Підприємство, 1С:Підприємство, bas запорожье, bas запоріжжя, купить bas