BAS Бухгалтерія (облік для ФОП)

Використання прикладного рішення "Бухгалтерія"
(ПРОФ, редакція 2.1)

36 академічні години
bas, бухгалтерія, курсы bas, обучение bas, курсы бухгалтеров, курси 1с:підприємство, 1с:підприємство

Конфігурація "BAS Бухгалтерія" (ПРОФ): Business automation software for accounting, редакція 2.1, реліз 2.1.14.3 від 27.05.2021.

Курс орієнтований на підприємців, бухгалтерів, які ведуть бухгалтерський облік ФОП, а також на підприємців, які тільки планують почати власний бізнес і бажають вдосконалити свої навички роботи в програмі "BAS Бухгалтерія" та розібратися з:
  • Системами оподаткування "Єдиний податок" та "Єдиний податок і ПДВ": чим відрізняються групи єдиного податку та які є обмеження перебування на кожній з груп;
  • Налаштуваннями програми для автоматизованого ведення обліку з урахуванням вимог законодавства;
  • Особливостями заповнення нормативно-довідкової інформації в рамках кожної підсистеми;
  • Функціональністю документообігу підсистем обліку:
    • Банківських та касових операцій: рух безготівкових та готівкових коштів, формування виписки банку, взаєморозрахунки з підзвітними особами;
    • Торговельних операцій: купівлі, оптова та роздрібна торгівля, розрахунки з контрагентами;
    • Складських операцій: інвентаризація товарів, відображення надлишків та нестач запасів, переміщення товарів між складськими територіями;
    • Виробництва: випуск продукції, послуг, розподіл витрат, розрахунок собівартості продукції та послуг;
    • Облік майна ФОП, використовуваного в господарській діяльності - основні засоби: надходження, прийняття до обліку, нарахування амортизації, модернізація, списання та ін.;
    • Кадрового обліку: облік співробітників за основним місцем роботи і за сумісництвом, формування типових форм за трудовим законодавством (наказ про прийняття на роботу, наказ про переведення на іншу роботу, наказ про звільнення та ін.);
    • Заробітної плати: нарахування та виплата зарплати, розрахунок регламентованих законодавством податків і внесків (ЄСВ, ПДФО, Військовий збір), формування відповідних звітів;
    • У разі загальної системи оподаткування – виписка та реєстрація податкових документів;
    • Регламентні операції по закінченню періоду, визначення фінансових результатів.
  • Отриманням реквізитів для сплати податків і внесків, перехід на єдиний рахунок для сплати податків;
  • Заповненням книги обліку доходів;
  • Формуванням та поданням обов’язкової звітності ФОП: F0103307 "Податкова декларація платника єдиного податку – фізичної особи-підприємця", F0100111 "Податкова декларація про майновий стан і доходи (для підприємців)", F0500106 "Податковий розрахунок сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків – фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску" та ін.;
  • Експрес-перевіркою обліку;
  • Сервісними механізмами програми: настройка резервного копіювання, групова зміна реквізитів, проведення документів, встановлення дати заборони зміни даних, вилучення відмічених об’єктів, пошук і вилучення дублів, журнал реєстрації, повнотекстовий пошук та ін.

• Сертифікований методичний підручник (друковане видання, містить теоретичний і практичний матеріал);
  • Свідоцтво про закінчення курсу єдиного зразку "Спілка Автоматизаторів Бізнесу".

курсы 1С:Підприємство, курси 1С:Підприємство, курсы бухгалтеров, курсы BAS, BAS Бухгалтерія

навчання 1С:Підприємство, навчання BAS, обучение бухгалтеров, курсы бухгалтеров Запорожье, BAS, 1С:Підприємство