BAS Бухгалтерія (облік для ФОП)

курси 1С:Підприємство, курси BAS, Бухгалтерія, курси бухгалтерів, BAS Бухгалтерія, BAS

Використання прикладного рішення "Бухгалтерія" (редакція 2.1)

32 академічних години

2 300 грн.

ЗМІСТ

Конфігурація: "Business automation software for accounting", редакція 2.1, реліз 2.1.13.1 від 26.04.2021 *

Курс орієнтований на підприємців, бухгалтерів, які ведуть бухгалтерський облік ФОП, а також на підприємців, які тільки планують почати власний бізнес. Курс побудований у вигляді практичного прикладу в програмі «BAS Бухгалтерія» і допомагає досконально розібратися:
► Яку систему оподаткування вигідніше обрати: "Єдиний податок" або "Єдиний податок і ПДВ", чим відрізняються групи єдиного податку та які є обмеження перебування на кожній з груп;
► Які необхідно виконати налаштування в програмі для початку ведення обліку;
► Особливості заповнення нормативно-довідкової інформації в рамках кожної підсистеми обліку;
► Оформлення первинних документів у програмі: рахунок на оплату, видаткова накладна, акт виконаних робіт, касові документи; формування виписки банку; у разі загальної системи оподаткування – виписка та реєстрація податкових документів;
► Як зареєструвати найманих працівників, нарахувати заробітну плату та відобразити виплату зарплати з перерахуванням податків (ЄСВ, ПДФО, Військовий збір);
► Як отримувати реквізити для сплати податків і внесків, перехід на єдиний рахунок для сплати податків;
► Введення обліку майна ФОП, використовуваного в господарській діяльності (введення в експлуатацію, нарахування амортизації та ін.);
► Оформлення операцій виробничої діяльності, розподіл витрат, розрахунок собівартості продукції (послуг);
► Як дізнаватися новини законодавства і завжди бути в курсі податкових змін для ФОП;
► Заповнення книги обліку доходів;
► Формування та подання обов’язкової звітності ФОП: F0103307 "Податкова декларація платника єдиного податку – фізичної особи-підприємця", F0100111 "Податкова декларація про майновий стан і доходи (для підприємців)", F0500106 "Податковий розрахунок сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків – фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску" та ін.;
► Сервісні механізми програми: групова обробка довідників і документів, відновлення хронологічної послідовності, встановлення дати заборони зміни даних та ін.

► Сертифікований методичний підручник (друковане видання, містить теоретичний і практичний матеріал);
► Свідоцтво про закінчення курсу єдиного зразку "Спілка Автоматизаторів Бізнесу".

* Навчання на попередніх релізах узгоджується з кожним замовником індивідуально.

курсы 1С:Підприємство, курси 1С:Підприємство, курсы бухгалтеров, курсы BAS, BAS Бухгалтерія

навчання 1С:Підприємство, навчання BAS, обучение бухгалтеров, курсы бухгалтеров Запорожье, BAS, 1С:Підприємство