BAS Бухгалтерія

курси 1С:Підприємство, курси BAS, Бухгалтерія, курси бухгалтерів, BAS Бухгалтерія, BAS

Використання прикладного рішення "Бухгалтерія" (редакція 2.1)

54 академічних годин

3 000 грн.

ЗМІСТ

Конфігурація: "Business automation software for accounting", редакція 2.1, реліз 2.1.7.1 від 17.06.2020 *

Курс допомагає адаптуватися до нового прикладного рішення користувачам, які вже працювали в попередніх редакціях "1С:Підприємство", а також орієнтований на бухгалтерів-початківців, на практикуючих бухгалтерів, які бажають вдосконалити свої навички роботи в програмі "BAS Бухгалтерія" і розібратися:
► Які необхідно виконати налаштування в програмі для початку ведення обліку, і формування проводок з урахуванням вимог облікової політики підприємства;
► Особливостями заповнення нормативно-довідкової інформації в рамках кожної підсистеми обліку;
► Функціональністю документообігу кожної підсистеми на конкретних прикладах: від реєстрації фактів господарської діяльності за допомогою первинних документів, аналіз сформованих рухів за регістром бухгалтерії, підготовки друкованих форм документів до закриття періоду і отримання фінансових результатів діяльності;
► Одержанням інформації в звітах: стандартна бухгалтерська звітність, звітність керівнику, регламентована звітність. Окрема увага приділяється налаштуванням звітів і підготовці до здачі регламентованої звітності у відповідному форматі;
► Сервісними механізмами програми: групова обробка довідників і документів, відновлення хронологічної послідовності, встановлення дати заборони зміни даних, пошук даних і ін.

► Сертифікований методичний підручник (друковане видання, містить теоретичний і практичний матеріал);
► Свідоцтво про закінчення курсу єдиного зразку "Спілка Автоматизаторів Бізнесу".

* Навчання на попередніх релізах узгоджується з кожним замовником індивідуально.

курсы 1С:Підприємство, курси 1С:Підприємство, курсы бухгалтеров, курсы BAS, BAS Бухгалтерія

навчання 1С:Підприємство, навчання BAS, обучение бухгалтеров, курсы бухгалтеров Запорожье, BAS, 1С:Підприємство