ПРО КОМПАНІЮ

Компанія "IT-Центр" входить у громадську організацію "Спілка Автоматизаторів Бізнесу" і має статус "Центр Сертифікованого Навчання".

Напрямки діяльності компанії "IT-Центр" - продаж та супровід програм "1С:Підприємство", навчання користувачів і програмістів Сертифікованим курсам "Спілка Автоматизаторів Бізнесу". Навчання проводиться тільки сертифікованими викладачами.

Викладачі Центру Сертифікованого Навчання "IT-Центр" - це практики, з досвідом роботи більше 10 років. Наші викладачі брали участь в проектах впровадження прикладних рішень "1С:Підприємство" на багатьох підприємствах України, різних сфер діяльності (виробництво, послуги, оптова та роздрібна торгівля).

Переваги навчання в Центрі Сертифікованого Навчання "IT-Центр":

Викладацький склад. Курси проводять тільки сертифіковані викладачі за даними курсами. Кожен викладач має Сертифікат на право читання курсу, що гарантує слухачам якісне навчання;

Методичні матеріали слухача. Кожному слухачу видається сертифікований методичний посібник єдиного зразка "Спілка Автоматизаторів Бізнесу";

► Документ про проходження курсів. Після проходження сертифікованих курсів слухачам видається Свідоцтво про закінчення єдиного зразка "Спілка Автоматизаторів Бізнесу";

Актуальні релізи конфігурацій. Навчання проводиться тільки на актуальних релізах типових конфігурацій, в яких відображаються оперативно зміни законодавства. Якщо в процесі навчання виходить нове оновлення, навчальні конфігурації відразу ж оновлюються, і слухачам роз'яснюються деталі оновлення та демонструються в програмі на практиці;

Гнучкий графік навчання. З кожною групою слухачів графік узгоджується індивідуально. Можливо навчання в будні дні (перша зміна з 09:00 до 13:00, друга зміна з 13:00 до 17:00, вечірня зміна з 18:00 до 21:00), або в групі вихідного дня. Ознайомитися з розкладом занять»

Індивідуальний підхід у навчанні. Склад груп від 3-х до 5-ти слухачів, що дозволяє викладачеві максимально приділити увагу кожному слухачеві і розібрати помилки, відповісти на питання, з якими слухачі зіткнулися на практиці;

Максимально практики. Всі курси побудовані у вигляді наскрізного практичного прикладу. Протягом всього курсу, а це 54 академічних годин, слухач виконує ряд завдань в прикладному рішенні на платформі "1С:Підприємство". Кожен практичний приклад супроводжується теоретичною частиною, і для закріплення матеріалу - додатковими завданнями, розробленими викладачами Центру Сертифікованого Навчання "IT-Центр";

Корпоративне навчання. Центр Сертифікованого Навчання "IT-Центр" практикує навчання корпоративних клієнтів. Переваги корпоративного навчання: група формується тільки з слухачів Вашого колективу; відповіді викладача на питання, що відносяться саме Вашої сфери діяльності; заощадження робочого часу співробітників - можливо навчання в робочий час, або після роботи/вихідні дні. Графік навчання узгоджується індивідуально;

Територіальне розташування: Центр Сертифікованого Навчання "IT-Центр" розташований в центрі міста (м. Запоріжжя, пр. Соборний 111/1). Поруч зупинка громадського транспорту, є безкоштовна стоянка перед будівлею, і платна з заднього боку будівлі. Це забезпечить нашим слухачам безпечно виїхати після вечірніх курсів та не турбуватися про свій транспортний засіб під час занять.

Запорука якісного, продуктивного навчання - навчання у професіоналів, що спеціалізуються в даній області!
Курсы 1С в Запорожье. Курсы 1С Підприємство 8. Управление торговлей. Бухгалтерия. Управление производственным предприятием. Управление торговым предприятием. Зарплата и управление персоналом. Сертифицированное обучение 1С Запорожье

Сертифікація «ВИКЛАДАЧ ЦСН» по курсам:
  • ► Використання прикладного рішення "Бухгалтерія 8 для України";
  • ► Використання прикладного рішення "Зарплата і управління персоналом";
  • ► Використання прикладного рішення "Управління торгівлею";
  • ► Ведення бухгалтерського і податкового обліку в прикладному рішенні "Управління виробничим підприємством";
  • ► Управлінський облік і планування в прикладному рішенні "Управління торговим підприємством";
  • ► Ведення бухгалтерського і податкового обліку в прикладному рішенні "Управління торговим підприємством".
Сертифікація «ПРОФЕСІОНАЛ»:
  • ► Платформа "1С:Підприємство 8";