ПРО КОМПАНІЮ

Компанія "IT-Центр" входить у Всеукраїнську Спілку Автоматизаторів Бізнесу (САБ), що об'єднує професіоналів в області автоматизації бізнесу, які використовують сучасні програмні продукти і платформи для автоматизації бізнес-процесів, включаючи програмні продукти і сервіси "BAS",  "1С:Підприємство" та ін.

Члени САБ беруть активну участь у розвитку програм автоматизації бізнесу, поліпшення якості послуг і сервісів інформаційно-технологічного супроводу користувачів (ІТС), у підвищенні компетенцій фахівців і користувачів.

САБ стежить за якістю наданих учасниками послуг, для цього вироблена єдина система стандартів якості роботи і просування послуг у сфері автоматизації.

Компанія "IT-Центр" має статус "Центр Сертифікованого Навчання". Викладачі Центру Сертифікованого Навчання "IT-Центр" - це практики, з досвідом роботи більше 12 років. Наші викладачі брали участь в проектах впровадження прикладних рішень "1С:Підприємство" та "BAS" на багатьох підприємствах України, різних сфер діяльності (виробництво, послуги, оптова та роздрібна торгівля).

Переваги навчання в Центрі Сертифікованого Навчання "IT-Центр":

Викладацький склад. Курси проводять тільки сертифіковані викладачі за даними курсами. Кожен викладач має Сертифікат на право читання курсу, що гарантує слухачам якісне навчання;

Методичні матеріали слухача. Кожному слухачу видається сертифікований методичний підручник єдиного зразку "Спілка Автоматизаторів Бізнесу" (друковане видання), який містить теоретичний матеріал та практичні приклади;

► Документ про проходження курсів. Після проходження сертифікованих курсів слухачам видається Свідоцтво про закінчення єдиного зразку "Спілка Автоматизаторів Бізнесу";

Актуальні релізи конфігурацій. Навчання проводиться тільки на актуальних релізах типових конфігурацій, в яких відображаються оперативно зміни законодавства. Якщо в процесі навчання виходить нове оновлення, навчальні конфігурації відразу ж оновлюються, і слухачам роз'яснюються деталі оновлення та демонструються в програмі на практиці;

Максимально практики. Курси побудовані у вигляді наскрізного практичного прикладу. Протягом усього курсу слухач виконує ряд завдань в прикладному рішенні. Кожен практичний приклад супроводжується теоретичною частиною, і для закріплення матеріалу - додатковими завданнями, розробленими викладачами Центру Сертифікованого Навчання "IT-Центр";

Індивідуальний підхід у навчанні. Склад групи від 3-х до 5-ти слухачів, що дозволяє викладачу максимально приділити увагу кожному слухачу і розібрати помилки, відповісти на питання, з якими слухачі зіткнулися на практиці;

Гнучкий графік навчання. З кожною групою слухачів графік узгоджується індивідуально. Можливо навчання в будні дні (перша зміна з 09:00 до 13:00, друга зміна з 13:00 до 17:00, вечірня зміна з 18:00 до 21:00), або в групі вихідного дня. Ознайомитись з розкладом занять»

Індивідуальне навчання. Центр Сертифікованого Навчання "IT-Центр" також проводить індивідуальне навчання слухачів за узгодженим графіком. Переваги індивідуального навчання: підбір певного темпу і методу навчання, постійна комунікація з викладачем, можливість задати викладачу ті питання, які цікавлять саме Вас у більшій мірі, можливість висловлювати свою думку без остраху критики, індивідуальний графік навчання;

Корпоративне навчання. Центр Сертифікованого Навчання "IT-Центр" практикує навчання корпоративних клієнтів. Переваги корпоративного навчання: група формується тільки з слухачів Вашого колективу, відповіді викладача на питання, що відносяться саме Вашої сфери діяльності, заощадження робочого часу співробітників - можливо навчання в робочий час або після роботи/вихідні дні, індивідуальний графік навчання;

Територіальне розташування. Навчальний центр розташований в центрі міста (м.Запоріжжя, пр.Соборний, 111/А). Поруч зупинка громадського транспорту, автостоянка. Це забезпечить нашим слухачам безпечно виїхати після вечірніх курсів.

Запорука якісного, продуктивного навчання - навчання у професіоналів, що спеціалізуються в даній області!
курси 1С:Підприємство, навчання 1С:Підприємство, курси 1С:Підприємство Запорожье, BAS, бухгалтерія, BAS КУП, курси бухгалтерів

Сертифікація «ВИКЛАДАЧ ЦСН» по курсам:
  • ► Використання прикладного рішення "Бухгалтерія для України";
  • ► Використання прикладного рішення "Зарплата і управління персоналом";
  • ► Використання прикладного рішення "Управління торгівлею";
  • ► Ведення бухгалтерського і податкового обліку в прикладному рішенні "Управління виробничим підприємством";
  • ► Управлінський облік і планування в прикладному рішенні "Управління торговим підприємством";
  • ► Ведення бухгалтерського і податкового обліку в прикладному рішенні "Управління торговим підприємством".
Сертифікація «ПРОФЕСІОНАЛ»:
  • ► Платформа "1С:Підприємство 8";